O nama

O DRUŠTVU
MAT KONTO d.o.o.

Društvo MAT KONTO d.o.o. osnovano je 1997. godine i do danas uspješno vodi knjigovodstvo i računovodstvo nizu hrvatskih poduzeća i obrtnika, te raznim samostalnim zanimanjima i stranim društvima i predstavništvima.

Prvenstveno smo usmjereni prema mikro i malim poduzetnicima, a uspješni smo i u suradnji s velikim, prvenstveno stranim kompanijama te se prilagođavamo njihovim programskim rješenjima i rokovima izvještavanja. Pružamo usluge hrvatskim i međunarodnim klijentima iz svere različitih djelatnosti: proizvodnja, graditeljstvo i nekretnine, poljoprivreda, trgovina, uslužne djelatnosti i neprofitne organizacije.

O DRUŠTVU
MAT KONTO d.o.o.

Nudimo Vam rješenja kreirana po mjeri kao podršku Vašem razvoju i poslovanju. Pružamo Vam podršku kroz praktičnu primjenu znanja iz područja financija, računovodstva, revizije, poreza, organizacije, kontrolinga i managementa.
Zahvaljujući stručno osposobljenim djelatnicima i suvremenom softverskom rješenju našim klijentima nudimo cjelovitu knjigovodstvenu i računovodstvenu uslugu koja je u potpunosti usklađena sa zakonima i propisima Republike Hrvatske.
U svom radu redovito odlazimo na stručne edukacije iz područja revizije, računovodstva, poreza, financija i managementa te surađujemo s eminentnim savjetničkim kućama i redovito pratimo stručnu literaturu kako bismo svoje klijente pravovremeno obavijestili o svim poreznim i računovodstvenim novostima. Dobra informiranost naših klijenata o svemu neophodnom u redovnom poslovanju svakog poslovnog subjekta osnova je dobre poslovne suradnje.

Zainteresirani ste za suradnju?

Kontaktirajte nas